Welkom bij

Uw Keuze Lidmaatschap of Pay2Play

Voor slechts € 37,50 per kwartaal speelt u iedere speelavond van 19.30 tot 22.00 uur. U kunt het inschrijfformulier hier downloaden.

Wilt u niet vastzitten aan de vereniging, dan is Pay2Play wellicht iets voor u.

Bij Pay2Play dat geïntroduceerd is door BC Racket-Swingers, hoef je geen lid te zijn van de vereniging. Het is bedoeld voor iedereen die wilt badmintonnen, maar niet regelmatig op de clubavond kan komen. Je komt gewoonweg op de vrijdagavond naar de sporthal van Funzone aan de Terheijdenseweg, betaalt vooraf € 4,50 en je kan met iedereen badmintonnen van 19.30 tot 22.00 uur.
Er is ook een mogelijkheid om een strippenkaart te nemen, voor € 45 mag u dan 11 keer komen badmintonnen.

De Geschiedenis De Vereniging

B.C. Racket-Swingers'79 is opgericht door Alfred Hoed in 1979. Begonnen in een zaaltje in Wagenberg, daarna in de sporthal aan de Heerbaan en momenteel in de sporthal van Funzone aan de Terheijdenseweg in Breda op de vrijdagavond. Vier jaar na de oprichting werd het voorzitterschap in mei 1983 overgenomen door Hans Emmerik, die deze functie ruim 25 jaar heeft vervuld tot september 2008. In de verenigingsnaam staat 'Racket' voor het sportieve element en 'Swingers' voor de gezelligheid in de club.

B.C. Racket-Swingers'79 is aangesloten bij de RBB (Regionale Badmintonbond Breda). Via de RBB is het mogelijk om de START-training te volgen. Speciaal voor nieuwe beginnende leden van verenigingen, maar ook voor nieuwsgierige niet-leden, wordt 2 keer per jaar de START-training georganiseerd door de RBB. Dit is in het voor- en in het najaar. Het 12-weken durende trainingsprogramma van Badminton Nederland, wordt gegeven door een gediplomeerde trainer. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van de RBB.

Wil je kennismaken met de badmintonsport en de vereniging BC Racket-Swingers'79?
Kom dan een keer gratis op vrijdag meespelen. Je kunt dan ook alle informatie krijgen over onze vereniging en de mogelijkheden.

Voorzitter Renato de Koning

voorzitter@racketswingers.nl

Secretaris & Social Media Stefanie van Loenen

secretaris@racketswingers.nl

Penningmeester Dennis Snel

penningmeester@racketswingers.nl