Home
Algemene info
Pay2Play
Speeldata club
Het bestuur
Junioren
Senioren
Racket informatie
Foto's
Nieuws
Inschrijfformulier Senioren
Inschrijfformulier Jeugd
Pay2Play

Pay2Play
"Pay2Play" is badmintonnen bij BC Racket-Swingers, gewoon wanneer je zin hebt, zonder lid te zijn van de vereniging.

Bij dit unieke systeem ‘Pay 2 Play’, dat geïntroduceerd is door BC Racket-Swingers, hoef je geen lid te zijn van de vereniging. Het is bedoeld voor iedereen die wilt badmintonnen en niet regelmatig op de clubavond kan komen. Je komt gewoonweg op de vrijdagavond naar het Racketcentrum aan de Terheijdenseweg, betaalt vooraf 4 euro en je kan op acht banen met iedereen badmintonnen van 20.00 tot 22.00 uur.

Voor nadere informatie kun je bellen met Johan Beijer, (076) 514 44 22 of kom eens kijken in het Racketcentrum aan de Terheydenseweg in Breda.

Dus: voor slechts 4,00 euro kun je twee uur naar hartelust badmintonnen!


P2P spelers die willen deelnemen aan de RBB-competitie.
 
 

LID WORDEN VAN DE VERENIGING:
Spelers/-sters die besluiten om na een P2P-periode, lid te worden van de vereniging, hoeven geen inschrijfgeld te betalen, maar wel de geldende contributie. Om deel te kunnen nemen aan de RBB competitie, ontvangt men automatisch een geldige NBB-spelerspas en kan men iedere vrijdagavond komen badmintonnen.

GEEN LID WORDEN VAN DE VERENIGING:
Besluit men om geen lid te kunnen worden van de vereniging, maar wil men toch op de woensdagavond deelnemen aan de RBB-competitie, ook als invaller, dan betaalt men eenmalig i.p.v. het geldige NBB-tarief van 8,00, het speciale tarief aan BC Racket-Swingers van 5.00 euro. Hiervoor ontvangt men de geldige NBB-spelerspas en blijft men per speelavond het geldende P2P-tarief betalen.